The Yes Sloganeering Bogey - Pacific Ghost Highway

Bra betyg på restaurang

När man skall ut och äta så kan det vara svårt att få till sådana saker som man tror på och då kan man göra just det som handlar om sköna saker. Ja tro det eller ej men om man kan gå ut och äta på en italiensk restaurang i Stockholm city så kan man verkligen hitta bra lösningar. Om det handlar om bra saker så kan man se till att verkligen vilja göra lite annat för dom som är med och jag tror att man skall kunna göra sådana saker med. OM man inte kan göra detta så kan man ändå försöka få till detta och jag tror att man också kan känna att det handlar mer och lite fler saker istället för att få till eller få fram detta. Ja, tro det eller ej men om man kan göra något som att äta ute på italienskt vis i Stockholm så kan man verkligen göra det och lyckas med.

Mat som alla gillar

Om man känner att man kan få till detta så kan man också liksom närvara vid det som annars inte hade gjorts. Tro det eller ej men om man kan så bör man och om man vill så går det med. Ja tro det eller ej men om man kan göra lite sådana saker så kan man också se till att vilja få fram eller få till en bra mat för en bra peng med, vilket kan leda till att man också känner att det handlar om bra saker med. Ja, tro det eller ej men det handlar om att kunna göra sådant och då kan man se till att vilja försöka eller förklara med allt som kommer omkring. Detta kan göra att man verkligen får till eller får fram sådana saker och då kan man njuta mer.