The Yes Sloganeering Bogey - Pacific Ghost Highway

Vilket roligt jobb

Det skulle ju vara väldigt roligas att jobba på ett hunddagis, det skulle vara så mysigt att gå till jobbet om man visste att man skulle få spendera den med en massa gulliga hundar. Ja det måste verkligen vara väldigt kul. Det finan många ställen som hjälper till med det, det finns hunddagis i Solna om man bor i närheten där. Så det är ju ett bra alternativ om man känner att ma nitet hinner hem på lunchen för att ta ut hunden. Att låta den vara på dagis och ha roligt tillsammans med andra hundar måste ju vara toppen för en hund.

Mysigt jobb

Ja det måste vara mysigt att få jobba med hundar speciellt när det är valpar då måste ma nja bli helt kär i dom, det skulle vara så mysigt tycker jag. Då hade jag velat att det skulle bli måndag så att jag fick gå till jobbet töratt få mysa med alla valpar.
Det finns ju så många olika typer av hundar och olika typer av personligheter och det är ju kul att dom har sin egen personlighet. Alla djur har ju det och det är ju underbart och det är ju det som många gånger får oss att skratta så mycket och verkligen kunna njuta i deras sällskap. Ja djur är verkligen underbara och det är kul att det finns så många olika sorter. Så att det ska passa oss alla. Ja men hunddagis det ä nog väldigt kul och vore kul att få prova på någon gång. Det vore det perfekta prao jobbet att ha, tänk två veckor med massa gulliga hundar. Då har man valt helt rätt ställe att praktisera på det skulle jag säga. Kan det finnas något bättre? Det är nog svårt att slå tror jag. Det skulle vara zoo kanske men ändå.